Gebruikersoverleg 22 september 2016

In het mooie auditorium van het Gelre Ziekenhuis hebben Gerwin, Bastiaan en Joep presentaties gehouden over het Kwaliteitspaspoort, onze applicatie 360˚Feedback en over ons product LearningSpaces.

Naast de presentaties, is een van de vaste en populaire onderdelen de zogenaamde 'Rondetafelgesprekken'. Tijdens deze gesprekken wordt dieper ingegaan op de onderwerpen en worden vragen en oplossingen gedeeld met elkaar. Het Gebruikersoverleg is altijd op locatie van een van onze klanten. Vandaag waren we te gast bij het Gelre Ziekenhuis.

Gezamenlijke ontwikkeling

In het vernieuwde Kwaliteitspaspoort is een grote optimalisatieslag gemaakt en zijn er extra functionaliteiten beschikbaar. Gerwin, productmanager CAPP, vertelt over de uitkomsten van de gezamenlijke ontwikkeling. De kracht van de samenwerking is dat we met een groep klanten ontwikkelen aan wenselijke functionaliteiten.

Feedback halen

Feedback vragen over hoe je je werk doet kan best spannend zijn, toch kan het van grote waarde zijn voor je ontwikkeling. Bastiaan legt uit dat je met de applicatie 360˚ Feedback, ontwikkeld door Defacto, gemakkelijk feedback kunt vragen aan de mensen met wie je samenwerkt, zowel intern als extern. De applicatie is ontwikkeld vanuit de aandacht voor de talentontwikkeling van de individuele medewerker. Meer weten over wat de applicatie 360˚ Feedback voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Bastiaan door een e-mail te sturen naar bastiaan@defacto.nl of hem te bellen op 050 314 4832.

Nieuwe manier van leren

LearningSpaces ondersteunt in het delen van relevante kennis. In (zelfsturende) teams, organisaties en op individueel niveau wordt het leren en kennis delen gestimuleerd. Joep belicht een aantal functionaliteiten van LearningSpaces, waaronder de Questions & Answers. Met deze functionaliteit kun je vragen naar de kennis binnen je organisatie. Door antwoord te geven op bepaalde onderwerpen, kun je naast je vaste rol laten zien waar andere competenties liggen.

Team LearningSpaces werkt momenteel hard aan de nieuwe functionaliteit Groups. Met Groups wordt het mogelijk gemaakt kennis van afdelingen te groeperen, waardoor de relevantie hiervan nog groter wordt. Wil je meer weten wat je met LearningSpaces kunt? Neem dan contact op met Joep door een e-mail te sturen naar joep@defacto.nl of hem te bellen op 050 314 4832.

We hebben een video gemaakt waar je de sfeer van de dag kunt proeven:

Alles wat wij doen, staat in het teken van ontwikkeling. Defacto staat daarom nooit stil en blijft ontwikkelen aan bestaande en nieuwe producten, dit het liefste in samenwerking met onze klanten.

Meer artikelen

 1. Wij zijn ISO gecertificeerd!

  Wij zijn ISO gecertificeerd!

  Met gepaste trots kunnen we melden dat Defacto vanaf heden ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is en aldus voldoet aan de voorschriften op het gebied van kwaliteit, milieumanagement, informatieveiligheid en informatiebeveiliging... Lees verder
 2. Workshop “Hoe je met e-learning je toekomst vorm kunt geven"
 3. ‘Leren is werken, werken is leren’

  ‘Leren is werken, werken is leren’

  De randvoorwaarde voor een lerende organisatie ‘Werken is leren, leren is werken’. Dit is het motto van de academie van het MUMC (Maastricht University Medical Center). Een motto dat, hoe langer ik erover nadenk zich steeds meer bij mij nestelt als... Lees verder
 4. Waardevolle kennis delen met LearningSpaces
 5. LearningSpaces op Websummit 2016

  LearningSpaces op Websummit 2016

  WebSummit, Europa's grootste technologiebeurs, vond plaats van 7 tot en met 11 november in Lissabon Portugal. LearningSpaces was één van de uitgenodigde start-ups om daar met mensen te praten over het product, onze activiteiten en om feedback te krijgen... Lees verder