De implementatie bij onze 3e UMC klant is van start gegaan

Wat zijn we trots! Het voormalige Academische Ziekenhuis Maastricht (AZM), wellicht al bekend onder de nieuwe naam MUMC, koos eerder dit jaar voor ons LMS genaamd CAPP en een langdurig partnership met Defacto.

Dat betekent dat inmiddels 3 van de 8 universitaire ziekenhuizen in Nederland met onze software voor Leren & Ontwikkelen werken. Het Leids Universitair Ziekenhuis (LUMC) mogen we al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw tot gewaardeerd klant en partner rekenen. Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), in onze hometown Grunn, werkt sinds de introductie in december 2014 al met het revolutionaire informeel leren platform LearningSpaces (zie www.learningspaces.nl).

Al in 2014 had de HR afdeling van het MUMC gekozen voor onze flexibele software oplossing om de jaargesprekken goed te regelen. Het goed organiseren, inzichtelijk maken en borgen van de jaargesprekken is een behoorlijke uitdaging voor grote organisaties als UMC’s.

Vanuit de contacten die daaruit voortvloeiden raakten we in gesprek met de MUMC Academie. Daar bleek, wat wij vaak horen, dat MUMC behoefte heeft aan een partner die keigoed is in ICT en in staat om alle achterliggende deelsystemen in een voor de medewerker intuïtieve voorkant kan laten samenkomen.

Omdat we graag dicht op onze klanten zitten, hebben we inmiddels een appartement in Maastricht gehuurd waar onze implementatie consultants de komende maanden kunnen verblijven. Geen straf trouwens om in het iets warmere en zeker veel bourgondischer Maastricht te verblijven ☺ Misschien de opmaat naar een zuidelijke vestiging van Defacto?

Meer artikelen

 1. Wij zijn ISO gecertificeerd!

  Wij zijn ISO gecertificeerd!

  Met gepaste trots kunnen we melden dat Defacto vanaf heden ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is en aldus voldoet aan de voorschriften op het gebied van kwaliteit, milieumanagement, informatieveiligheid en informatiebeveiliging... Lees verder
 2. Workshop “Hoe je met e-learning je toekomst vorm kunt geven"
 3. ‘Leren is werken, werken is leren’

  ‘Leren is werken, werken is leren’

  De randvoorwaarde voor een lerende organisatie ‘Werken is leren, leren is werken’. Dit is het motto van de academie van het MUMC (Maastricht University Medical Center). Een motto dat, hoe langer ik erover nadenk zich steeds meer bij mij nestelt als... Lees verder
 4. Waardevolle kennis delen met LearningSpaces
 5. LearningSpaces op Websummit 2016

  LearningSpaces op Websummit 2016

  WebSummit, Europa's grootste technologiebeurs, vond plaats van 7 tot en met 11 november in Lissabon Portugal. LearningSpaces was één van de uitgenodigde start-ups om daar met mensen te praten over het product, onze activiteiten en om feedback te krijgen... Lees verder