Product-update juli 2020: globaal zoeken gearriveerd, CAPP Agile-integratie en meer

Michel | | Leestijd: ± 1 min.

In de product-update van juli besteden we aandacht aan recente vernieuwingen in onze software, zoals de geheel vernieuwde zoekfunctionaliteit, de uitgebreide integratie met CAPP Agile Learning en meer.

Globaal zoeken binnen de leeromgeving

Zoals we in onze vorige product-update al aankondigden, is er door ons ontwikkelteam hard gewerkt aan een geheel vernieuwde zoekfunctionaliteit. Inmiddels is deze voor alle gebruikers beschikbaar.

Globaal zoeken in de leeromgeving

De nieuwe zoekfunctie, die we globaal zoeken noemen, maakt het mogelijk om te zoeken in alle inhoud binnen de leeromgeving en biedt verschillende voordelen. Zo kan je altijd meteen zoeken op elke plek binnen de leeromgeving door te klikken op het vergrootglas in de menubalk. Ook houdt de zoekfunctie rekening met eventuele typfouten en toont suggesties, zoals je dat van zoekmachines als Google gewend bent.

Integratie met CAPP Agile Learning

Ook eerder aangekondigd is de nauwere integratie met CAPP Agile Learning, ons andere platform. Het was al mogelijk om via de nieuwe App Switcher rechtstreeks naar de Agile-omgeving van de organisatie gaan. In de laatste update kun je nadat je op de Agile-knop hebt geklikt ook alle spaces van CAPP Agile doorzoeken en meteen doorklikken naar de desbetreffende space.

Agile-integratie in de leeromgeving

Binnenkort gaan we ook een andere functie van CAPP Agile nauwer integreren in CAPP LMS: vraag en antwoord. Vanuit de leeromgeving kun je zoeken in alle vragen die in CAPP Agile zijn gesteld. De antwoorden bekijk je dan meteen in de Agile-omgeving. Meer hierover in een volgende product-update.

Bekijk events voordat je je inschrijft op een cursus

Een andere verbetering vind je in de weergave van een cursus in de leeromgeving. We hebben het makkelijker gemaakt om data uit te kiezen bij cursussen met meerdere events. In het events-tabblad van een cursus zie je welke events een cursus bevat, wanneer deze zijn gepland en of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Events-tabblad van een cursus

Meer weten?

We blijven uiteraard verder bouwen aan nieuwe features en verbeteringen in onze software. Dit doen we volgens het principe van continuous delivery, dat wil zeggen dat we voortdurend updates uitbrengen waarvan al onze klanten meteen kunnen profiteren. Wil je weten hoe dit precies werkt, bekijk dan onze speciale SaaS-pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.