CAPP LMS is hét LMS/LXP voor ziekenhuizen. De nieuwste versie van het meer dan twintig jaar oude LMS is ontwikkeld met en voor de ziekenhuismarkt, en wordt gebruikt door tientallen ziekenhuizen in Nederland en Duitsland. Gezamenlijk vertrouwen hiermee ruim 100.000 zorgprofessionals en medici op onze moderne software.

Zij zetten het LMS in voor verschillende doeleinden, waaronder bij- en nascholing, ontwikkeling van medewerkers, kennisdelen, Performance Support, zelf leermateriaal ontwikkelen en extern aanbieden, en zicht houden op bevoegd- en bekwaamheid van personeel in de organisatie, inclusief de daarbij behorende verantwoording en vernieuwde zorgopleidingen (EPA's).

Of je nu overstapt van een bestaand LMS of nog geen LMS hebt, onze consultants hebben met beide uitgebreide ervaring. We implementeren onze oplossingen middels een eigen projectmethodiek, bieden ondersteuning voor verschillende integraties, zoals e-learning en SSO, en investeren in de doorontwikkeling van onze software. Ook na de implementatie kan je rekenen op Defacto als samenwerkingspartner en kan je bij ons terecht met al je uitdagingen. Meer weten of zelf de voordelen ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Responsive

  Modernste digitale leeromgeving

  Onze moderne software combineert de veelzijdigheid van een Learning Management Systeem (LMS) met het persoonlijke van een Learning Experience Platform (LXP) .

 • Ziekenhuis

  Ontwikkeld met én voor ziekenhuizen

  Door ruim 25 jaar ervaring weten we wat er speelt in en om het ziekenhuis, en sluit onze software naadloos aan op de dagelijkse praktijk.

 • Up-to-date

  Altijd kosteloos up-to-date

  Dankzij onze continue doorontwikkeling blijft elk ziekenhuis altijd én zonder aanvullende kosten up-to-date.

 • Goal

  Eén suite voor alle L&D-uitdagingen

  Onze software biedt voor elk L&D-vraagstuk in het ziekenhuis een passende oplossing.

Onze oplossingen voor het ziekenhuis

Compliance Management

Met de Compliance Management-oplossing wordt gerealiseerd dat vereisten (automatisch) aan medewerkers zijn toegewezen, wet- en regelgeving is geoperationaliseerd in meetbare vereisten, u op alle niveaus kunt monitoren én dat compliance data gekoppeld is aan andere relevante systemen.

Meer informatie

Inzicht op alle niveaus
CAPP Learning - Veelzijdige bibliotheek

Online Academie

Met de Online Academie-oplossing wordt een aantrekkelijk en rijk leeraanbod gecreëerd met een laagdrempelige bibliotheek, nemen medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeltraject, en is uw aanbod persoonlijk opgebouwd door de academie.

Meer informatie

Maak zelf e-learning

Met deze oplossing wordt een leeraanbod neergezet met korte en krachtige leerelementen die direct beschikbaar zijn voor medewerkers en bestaan uit allerlei interactieve online vormen. Ook wordt deze content aangesloten op de werkvloer met Performance Support. Het zelf maken van e-learning content wordt zo een (kosten)efficiënt proces dat binnen de organisatie kan worden opgepakt.

Meer informatie

Maak zelf e-learning
Extern Leerportaal met Open Courses

Extern Leerportaal

Hiermee realiseert u een aanbod dat ook extern beschikbaar is, gedeeld wordt via de beschikbare marketingkanalen, voorzien is van een degelijk inschrijfproces en financiële afhandeling, en ten alle tijden te monitoren door de beheerders van het leerportaal. Zo maakt u de kennis van uw organisatie ook beschikbaar voor andere professionals.

Meer informatie

Zorgonderwijs met EPA's

De totaaloplossing EPAspoort voor zorgonderwijs met EPA's combineert de kracht en veelzijdigheid van de digitale leeromgeving CAPP LMS met een gebruiksvriendelijk digitaal portfolio dat de student en diens supervisor centraal stelt.

Meer informatie

EPAspoort illustratie
CAPP Agile Learning dashboard

Performance Support

Met Performance Support van Defacto speelt u in op de actuele leervraag en maakt u van ieder geschikt moment een leermoment. Zo stelt u uw medewerkers in staat om in alle relevante praktijksituaties te leren excelleren.

Meer informatie

Onze ziekenhuisklanten

Ervaringen uit de ziekenhuiszorg

Ervaar zelf de voordelen van CAPP LMS. Maak nu een afspraak.