Zoals jullie van ons gewend zijn, communiceren we via Intercom nieuwe functionaliteiten of grote veranderingen binnen CAPP LMS rechtstreeks naar jullie, onze klanten. Afgelopen jaar hebben wij gemerkt dat dit positief werd ontvangen en er leuke vervolgvragen gesteld worden, zoals:

  • Hoe kan ik zelf deze nieuwe functionaliteit gebruiken? Waar begin ik?
  • Wat heeft deze verandering voor impact op de al bestaande inrichting in mijn LMS?
  • Welke kansen biedt deze nieuwe functionaliteit die ik eerder niet had?

Speciaal webinar

Dit zijn vragen die we lastig in een aankondiging van de functionaliteit volledig kunnen beantwoorden. Daarom organiseren we in 2021 vanuit het Customer Success-team (CSS) van Defacto (lees ook onze eerdere aankondiging hierover) één keer per kwartaal een speciaal webinar, dat we de 'CAPP Feature Show' hebben genoemd.

Feature Show

Tijdens dit webinar bekijken we de belangrijkste veranderingen binnen CAPP LMS van het afgelopen kwartaal, laten we voorbeelden zien hoe je nieuwe functionaliteiten optimaal benut en is er uiteraard de gelegenheid om vragen over deze functionaliteiten te stellen.

Het eerstvolgende webinar zal plaatsvinden op donderdag 8 juli om 15:00 uur.

In deze editie laten we jullie de mogelijkheden rondom het maken van content zien, zoals Hotspots en Questions.

Plus, we willen jullie meenemen in het EPA Portfolio. Een portfolio voor studenten en leerlingen, dat de workflow van langdurige (vervolg-) opleidingen ondersteund. Het is samen ontwikkelt met een aantal UMC's en inmiddels succesvol in gebruik. Hoogste tijd dus om dit aan jullie te laten zien!

Uiteraard blijven we ook over alle nieuwe functionaliteiten communiceren via berichten op Intercom.

Meld je aan voor de CAPP Feature Show op 8 juli 2021 om 15:00 uur.