Een professionele organisatie is een lerende organisatie. Om uw organisatie toekomstbestendig te houden is het essentieel om continu (nieuwe) kennis te delen. Niet alleen de branche vraagt dat van uw organisatie, uw medewerkers ook.

Ontwikkeling en opleiding op een structurele, maar toch persoonlijke manier vormgeven, is een enorme uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat de juiste kennis bij de juiste persoon terechtkomt? Hoe richt u uw online academie zo in, dat medewerkers zelf de regie over hun ontwikkeling krijgen?

CAPP LMS geeft u de tools om processen rondom leren, kennisdelen en de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers te structureren en te professionaliseren. Defacto helpt u om uw (online) academie in drie stappen zo vorm te geven dat leren en werken naadloos in elkaar overgaan.

Met CAPP LMS richt u eenvoudig een online academie in die uw medewerkers de ruimte geeft om zichzelf continu te ontwikkelen, zodat uw organisatie altijd vooroploopt

Een professionele bedrijfsacademie in drie stappen

1
We vertalen uw visie op leren en ontwikkelen naar concrete leerdoelen
2
Nieuwe en bestaande leercontent wordt integraal aangeboden in de online academie
3
Dankzij contentcuratie ontstaat een persoonlijke leerervaring voor iedere medewerker

Toepassingen in de praktijk

Icoon Flexibele inzetbaarheid

Flexibele inzetbaarheid

Icoon Strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning

Icoon Change Management

Change Management

Icoon Talentgerichte onboarding

Talentgerichte onboarding

Icoon Performance Support

Performance Support

Mogelijkheden CAPP LMS

Leeraanbod & Bibliotheek

Intuïtieve en duidelijke leercontent maken uw online academie laagdrempelig en aantrekkelijk. Met de bibliotheek van CAPP LMS hebben medewerkers altijd actuele content binnen handbereik, voor optimale Performance Support.

Leeraanbod & bibliotheek
CAPP LMS Mijn lijst

Ontwikkeltraject met 'Mijn lijst'

Geef medewerkers de regie om hun eigen ontwikkeltrajecten samen te stellen met de functie ‘mijn lijst’. Laat medewerkers een lijst met leeractiviteiten bijhouden om eigen ambities te volgen, of vul deze lijst gezamenlijk in om het leertraject aan te laten sluiten bij de organisatiedoelen.

Leerpaden

Maak leerpaden voor verschillende functieprofielen en bied de verschillende doelgroepen in uw organisatie zo een afgestemd leerpad. Op deze manier kunt u ook makkelijk en snel diverse relevante onboardingstrajecten inrichten.

Leerpaden in CAPP LMS

Een greep uit onze klanten

Timing
Ambulancezorg Groningen

Wilt u ook een online academie opzetten?