Elke organisatie heeft te maken met ontwikkelingen binnen organisatie of branche die vragen naar mogelijkheden om kennis over te brengen, het liefst op een laagdrempelige manier.

Snel inspelen op actuele ontwikkelingen

Door leveranciers ontwikkelde e-learningmodules zijn met regelmaat erg uitgebreid, niet concreet genoeg of passen onvoldoende bij de organisatie. Het zelf ontwikkelen en up-to-date houden van e-learningmodules is vaak erg arbeidsintensief en vereist bovendien dat u de juiste kennis van e-learningexperts in huis hebt. Dit maakt snel inspelen op actuele ontwikkelingen op de werkvloer bewerkelijk.

Creëer eigen trainingsmateriaal

Met de oplossing van Defacto maakt u zich minder afhankelijk van ingekocht e-learningmateriaal. U creëert én onderhoudt snel en gemakkelijk, bijvoorbeeld met artikelen en video's, uw eigen trainingsmateriaal toegespitst op de context van de organisatie. Maak zonder bijkomende kosten trainingsmateriaal met meerdere auteurs en gebruik het voor verschillende doelen.

Contentstrategie voor uw organisatie

Met onze jarenlange ervaring in de zorg en overheid, leveren onze consultants daarnaast een bijdrage in het opstellen van een contentstrategie passend bij uw organisatie, waarmee u de juiste keuzes voor de toekomst vastlegt. Daarnaast kunnen de consultants uw organisatie adviseren op onderwijskundig vlak, voor het ontwikkelen van effectieve leerinterventies.

Snel en gemakkelijk e-learning voor uw organisatie creëren en inspelen op actuele leerbehoeftes op de werkvloer

Defacto helpt u stap voor stap uw eigen content te ontwikkelen

1
De experts van het onderwerp in uw organisatie selecteren
2
De exacte leerbehoefte van medewerkers vaststellen
3
De basis en verdieping van het onderwerp bepalen
4
Leerinterventies ontwikkelen en beschikbaar stellen
5
De onderhoudscyclus van leerinterventies bepalen

Toepassingen in de praktijk

Icoon Microleren

Microleren

Creëer korte en krachtige leerelementen, met zoveel mogelijk focus op één onderwerp.

Icoon Performance Support

Performance Support

Bied content aan die aansluit bij de werkvloer: welke informatie hebben medewerkers nodig om hun taken goed uit te kunnen voeren?

Mogelijkheden van de software

Extern leerportaal coronavirus

Meerdere auteurs

Beleg het ontwikkelen en onderhouden van leerinterventies gemakkelijk bij verschillende mensen in de organisatie. Maak eenmalig materiaal en gebruik dit in meerdere cursussen, zodat met het aanpassen van één leerelement meerdere cursussen weer up-to-date zijn.

Meer informatie over leren?

CAPP Learning

Artikelen, illustraties en video

De verschillende tools stimuleren om korte en krachtige leerelementen te maken, met zoveel mogelijk focus op één onderwerp. Maak hierbij gebruik van artikelen met illustraties en video's, die los te volgen zijn en ingezet kunnen worden voor Performance Support of als naslagwerk.

Screenshot van de bibliotheek in CAPP LMS
Illustratie interactieve elementen

Interactieve elementen

Maak trainingsmateriaal nog aantrekkelijker en effectiever met verschillende interactieve elementen, zoals hotspots, quotes en tabs, die eenvoudig ingesloten kunnen worden in artikelen.

Maak zelf toetsen

Maak zelf eenvoudig toetsen met de laagdrempelige quiztool die integreert via LTI en Single Sign-On (SSO), en stap voor stap begeleidt bij het aanmaken van toetsen en het opstellen van vragen.

Meer informatie over toetsen?

CAPP Quizzes

Illustratie quiztool

Een greep uit onze klanten

Timing
Ambulancezorg Groningen