CAPP Quizzes is een gebruiksvriendelijke webapplicatie voor elke organisatie die gemakkelijk toetsen wil maken én aanbieden. Quizzes integreert naadloos met CAPP Learning middels LTI en Single Sign-On, maar is ook eenvoudig te gebruiken als losse LTI-provider in combinatie met een ander LMS.

Zelf toetsen maken

CAPP Quizzes biedt een gebruiksvriendelijke beheeromgeving om eenvoudig zelf toetsen aan te maken. De ingebouwde wizard begeleidt u stap voor stap bij het aanmaken van toetsen en het opstellen van vragen. Die kunnen voorzien worden van begeleidende teksten en afbeeldingen. U bepaalt bovendien zelf in welke volgorde vragen aangeboden worden.

CAPP Quizzes Toetswizard
CAPP Quizzes toetsinterface

Laagdrempelig aanbieden

Na het aanmaken van een toets biedt u de toets aan via een unieke link. Dankzij ondersteuning voor de LTI-standaard starten gebruikers de toets eenvoudig vanuit elk LMS, waaronder CAPP Learning. De resultaten worden vervolgens veilig en betrouwbaar teruggekoppeld.

Relevante statistieken per toets

De beheeromgeving van CAPP Quizzes biedt per toets inzicht in de prestaties van gebruikers met allerlei relevante statistieken, zoals aantal pogingen, gemiddeld cijfer en de verstreken tijd.

CAPP Quizzes statistieken

Geïnteresseerd in meer informatie over Quizzes?

Download ons handige productsheet met alle informatie.