Veel organisaties beschikken over een divers aanbod van leermiddelen die vooral door eigen medewerkers worden gebruikt. Deze leerinhoud extern aanbieden biedt verschillende mogelijkheden, maar vaak betekent dit dat u twee verschillende systemen moet aanschaffen en up-to-date houden.

Met CAPP Open Courses creëert u binnen CAPP LMS eenvoudig een open leerplein voor externen, zoals vrijwilligers/mantelzorgers of andere doelgroepen. Daarnaast ondersteunt Open Courses de verkoop van uw aanbod, inclusief financiële afhandeling.

Eén omgeving voor al uw aanbod

Cursussen, e-learning en events

Bied (bestaande) cursussen binnen CAPP LMS op een laagdrempelige manier buiten de organisatie aan. Faciliteer zowel het gebruiksvriendelijk zoeken binnen het aanbod als de aanschaf van specifieke modules. Ook kunnen gebruikers leerinhoud waarderen met reviews.

Cursussen, e-learning en events
CAPP Open Courses - Standaard interface & API

Standaard interface & API

Open Courses biedt gebruikers standaard een intuïtieve interface die geschikt is voor desktop, tablet en smartphone. Aanvullend stelt u het cursusaanbod met een API-koppeling in andere systemen beschikbaar, zoals de corporate website.

Internen en externen leren samen

Zet eenvoudig een open leerplein op (iedereen kan zich aanmelden) en laat internen en externen samen leren. Het leerproces wordt op dezelfde wijze ondersteund als binnen CAPP LMS.

CAPP Open Courses - Samen leren
CAPP Open Courses - Cursus kopen

Financiële afhandeling en integratie

Gebruikers kunnen een account aanmaken, een order plaatsen, eventueel onderhandelen en betalen via zowel online als offline betaalmogelijkheden. De Finance App in CAPP LMS biedt een overzicht van goedgekeurde bestellingen, van zowel gebruikers als klanten. Deze data kan door de financiële administratie gebruikt worden voor het opstellen van facturen.

Meer weten over de mogelijkheden van CAPP Open Courses? Download het productsheet!