laagdrempelig en efficiënt

Met Spruitje beschikt jouw organisatie over een laagdrempelige feedbacktool waarmee professionals binnen 10 minuten aan de slag kunnen om zelfstandig vragenlijsten te ontwikkelen en uit te zetten voor diverse onderwerpen zoals feedback, evaluaties, toetsinstrumenten en reflectie. Maak feedback geven weer laagdrempelig, opbouwend en snel, zodat de feedbackloop kort wordt en onderdeel van het dagelijkse werk.

Data verzamelen

Met Spruitje zet je vragenlijsten uit met het gemak van het sturen van een Tikkie. Selecteer een vragenlijst en het aantal respondenten en deel de vragenlijst met de deelnemers. Vragenlijsten worden ingevuld zonder inloggen.

Inzichten

Krijg inzicht in de resultaten van de uitgezette vragenlijsten op verschillende niveaus. Alle inzichten binnen Spruitje zijn zowel op per individuele respondent of geaggregeerd te bekijken. De resultaten zijn daarbij ook deelbaar.

Professionals aan de slag

Met Spruitje kunnen alle professionals in jouw organisatie zelf vragenlijsten ontwikkelen binnen enkele minuten, zonder dat er een beperking zit op het aantal ontwikkelaars. Hierdoor kunnen naast HR of de academie ook anderen snel zelf vragenlijsten ontwikkelen.

Beschikbare vragenlijsten

Of je nou je eigen vragenlijst wilt ontwikkelen, een vragenlijst van je collega, organisatiebrede of een gevalideerde algemene vragenlijst van Defacto wilt gebruiken het kan allemaal.