Voor elke organisatie is de kwaliteit van medewerkers natuurlijk belangrijk. Maar voldoen aan wet- en regelgeving of eisen voor accreditaties is vaak een tijdrovend en ingewikkeld proces. Met CAPP Compliance maakt u dit proces inzichtelijk en eenvoudig meetbaar. Zo houdt u compliance in uw organisatie gemakkelijk beheersbaar en heeft u altijd inzicht in de kwaliteit van uw medewerkers, ongeacht de branche waarin u werkzaam bent.

Operationaliseer wet- en regelgeving

CAPP Compliance ondersteunt de wet- en regelgeving voor uw branche of organisatie. Voor een functie, taak en/of afdeling stelt u eenvoudig de verplichtingen (vereisten) op waaraan medewerkers moeten voldoen, bijvoorbeeld voorbehouden handelingen. Deze worden automatisch toegekend en gekoppeld aan concrete leerinterventies, waarmee medewerkers hun bekwaamheid aantonen. Onze consultants geven deskundig advies voor uw specifieke situatie op basis van uitgebreide praktijkervaring in verschillende branches.

CAPP Compliance Certificaatbeheer
CAPP Compliance Kwaliteitspaspoort

Kwaliteitspaspoort: ondersteun uw medewerkers

Defacto was in 2012 de eerste LMS-leverancier met het toonaangevende Kwaliteitspaspoort voor medewerkers. Hiermee ondersteunt u uw medewerkers om bekwaam te blijven en biedt u hen altijd realtime inzicht in hun eigen vereisten en ontvangen ze meldingen als deze dreigen te verlopen. Zo weten zij altijd wat er van hen wordt verwacht en tonen ze hun bekwaamheid gemakkelijk in één keer aan.

Monitor compliance op elk niveau

Met de overzichten van CAPP Compliance heeft u altijd inzicht in alle vereisten van uw medewerkers, of u nu direct leidinggevende bent, verantwoordelijk bent voor kwaliteit of geen operationele verantwoordelijkheid draagt. Met CAPP Compliance monitort u compliance per afdeling, functie, rol en een combinatie daarvan. Zo maakt u zowel intern monitoren als extern rapporteren voor accreditaties efficiënt en gebruiksvriendelijk.

CAPP Compliance inzicht voor managers

Compliance API: delen met externe toepassingen

Met de Compliance API deelt u realtime de compliance status van uw medewerkers met diverse systemen, op een veilige en betrouwbare wijze. De Compliance API is inbegrepen bij CAPP Compliance.

Meer informatie over de Compliance API?

Bekijk de productpagina

Wilt u ook compliance in uw organisatie gemakkelijk beheersbaar maken?

Download ons handige productsheet met alle informatie.