Bent u betrokken bij het opleiden van professionals? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk opleiden is. Maar kennis is ook buiten uw organisatie waardevol. Wilt u uw kennis of expertise gratis of betaald aanbieden? Wij helpen uw organisatie cursussen, e-learning en andere content in de markt zetten.

Geïntegreerde leeromgeving

CAPP Open Courses maakt dit mogelijk. Deze uitbreiding voor CAPP LMS stelt organisaties in staat om interne en externe gebruikers samen te laten leren in één geïntegreerde leeromgeving. Met onze oplossing biedt u uw leeraanbod intern en extern aan, terwijl u te allen tijde inzicht en overzicht houdt.

Volledig geïntegreerde leeromgeving voor interne en externe gebruikers. Kennisdelen was nog nooit zo makkelijk. Maak bijvoorbeeld eenvoudig uw interne expertise en kennis over het coronavirus beschikbaar voor iedereen.

Een extern leerportaal in vier stappen

1
Creëer een aantrekkelijk leeraanbod voor uw organisatie
2
Bepaal per cursus of deze ook extern moet worden aangeboden
3
Realiseer een eenvoudig inschrijfproces
4
Monitor voortgang, feedback, resultaten en financiële afhandeling

Toepassingen in de praktijk

Icoon Cursussen commercieel aanbieden

Cursussen commercieel aanbieden

Bied als (commercieel) opleidingsinstituut of academie uw eigen cursussen betaald aan, ondersteun het gehele leerproces en krijg inzicht in de kosten en ROI van cursussen.

Icoon Strategische personeelsplanning

Vrijwilligers/mantelzorgacademie opzetten

Maak leercontent beschikbaar voor vrijwilligers en/of mantelzorgers en voorzie hen van de juiste kennis en procedures zodat zij hun taak optimaal kunnen uitvoeren.

Icoon Interne expertise beschikbaar stellen

Interne expertise beschikbaar stellen

In (grensoverschrijdende) crisissituaties, zoals de bestrijding van het coronavirus, biedt onze oplossing de mogelijkheid om snel en eenvoudig interne expertise breed beschikbaar te stellen aan iedereen.

Icoon Informatie voor franchisenemers en dealers

Up-to-date informatie voor franchisenemers/dealers

Deel eenvoudig up-to-date informatie met franchisenemers en partners. Beheer vanuit één plek de leercontent voor zowel medewerkers als uw netwerk en verkrijg inzicht in gebruik, voortgang en resultaten van alle deelnemers.

Mogelijkheden CAPP LMS

Extern leerportaal coronavirus

Deel eenvoudig uw kennis en expertise

In elke moderne, kennisintensieve en kwaliteitsgerichte organisatie is er voortdurend behoefte aan up-to-date informatie. Met de add-on CAPP Open Courses kan elke organisatie eenvoudig haar interne kennis en expertise beschikbaar stellen aan iedereen. Zo deelt het LUMC bijvoorbeeld interne cursussen over coronabestrijding (zie afbeelding).

Meer over Open Courses

Bied cursussen intern en extern aan

Bepaal per cursus of deze ook extern moet worden aangeboden, waarna de externe gebruiker alleen de vrijgegeven cursussen ziet. Met een API-koppeling stelt u het cursusaanbod optioneel beschikbaar via bijvoorbeeld de eigen website.

Extern leerportaal homepage
Extern leerportaal

Eigen leeromgeving

Geregistreerde gebruikers hebben een eigen leeromgeving met een overzicht van ingeschreven cursussen en alle bestellingen. Zij leren op dezelfde wijze als interne gebruikers. Bij registratie kunnen aanvullende voorwaarden worden getoond waarmee de gebruiker akkoord dient te gaan.

Meer informatie over leren in CAPP Learning?

CAPP Learning

Financiële administratie

De Financieel Manager-app biedt een overzicht van alle relevante bestelinformatie, zoals de status van de bestelling, de gebruiker en de prijs. Facturen kunnen worden aangemaakt en geëxporteerd.

Cursus kopen

Een greep uit onze klanten

Schiphol Group
LUMC

Wilt u ook een extern leerportaal opzetten?