Met CAPP Agile Learning zet u bestaande kennis uit uw organisatie om in relevante informatie voor uw medewerkers. Stimuleer onderlinge kennisdeling met laagdrempelige tools om zelf informatie te creëren en te delen. Of faciliteer eenvoudig Performance Support met relevante informatie voor de werkvloer.

Maak & deel leercontent

Creëer op een eenvoudige manier eigen content of hergebruik bestaand materiaal van internet.Maken en delen van zelfgemaakte en bestaande (leer)content. Zorg voor ordening met hoofdstukken en bundel gelijksoortige onderwerpen in leerpaden. Slimme editor voor opmaak en insluiten video's (YouTube/Vimeo) en afbeeldingen. Eenduidige en professionele uitstraling: geschreven content wordt altijd gepubliceerd in een strakke lay-out.

Altijd up-to-date
CAPP Agile Learning dashboard

Gepersonaliseerd aanbod voor medewerkers

Maak groepen voor verschillende afdelingen en bundel thema's en kennisdomeinen in leerpaden. Relevante onderwerpen uit het aanbod selecteren. Dashboard met favorieten en aanbevelingen. Inschrijven op onderwerpen en up-to-date blijven met wekelijkse e-mailupdates. Maakt leren sociaal: discussie rondom onderwerpen faciliteren en stimuleren.

On demand leren

Selecteer relevante onderwerpen uit het aanbod, doorzoek de bibliotheek en abonneer op relevante onderwerpen. Altijd en overal beschikbaar (desktop, tablet en smartphone). Gebruik QR-codes voor snelle toegang tot werkinstructies en protocollen. Delen zonder inloggen met handige shared spaces functionaliteit. Snel vinden wat je zoekt dankzij krachtige zoekfunctie.

Leren On Demand
Vraaggestuurd met vragen & antwoorden

Vraag & Antwoord

Laat uw medewerkers vragen stellen en beantwoorden bij ontbrekende kennis/informatie. Iedereen kan deelnemen aan de discussie rondom een vraag. Maakt kennisdeling integraal onderdeel van een organisatie én een gedeelde verantwoordelijkheid.

Integratie met CAPP LMS

CAPP Agile Learning biedt een handige integratie met CAPP LMS. Krijg vanuit het LMS met slechts één klik toegang tot de Agile-omgeving van de organisatie, dankzij Single Sign-on (SSO). En verwijs gemakkelijk door naar informatie die beschikbaar is buiten het LMS, bijvoorbeeld in de Agile-omgeving.

Screenshot App switcher CAPP LMS