Geen enkel product staat op zichzelf – ook onze software niet. Onze veelzijdige integratiemogelijkheden en koppelingen maken het gebruik van onze oplossingen nog effectiever en efficiënter. Denk hierbij aan het geautomatiseerd inlezen uit de meest gebruikte HR-systemen, integratie van e-learningmateriaal (via LTI), registratie van resultaten (PE-online) en SSO. Daarnaast hebben we API’s voor het importeren en ontsluiten van gegevens in/uit het systeem, zoals de Compliance API en Courses API.

Nieuwe integraties realiseren

Als leverancier zijn we bovendien bereid om nieuwe integraties voor onze klanten te realiseren. Daarbij stellen we altijd eerst de vraag of een nieuwe integratie zinvol is en hoe deze moet worden ingezet. We hebben door de jaren heen ervaring opgedaan met allerlei verschillende integraties, zoals SCORM en Experience API (xAPI) / Tin Can API.

Historie uit een bestaand LMS converteren

Niet alleen kunt u erop vertrouwen dat onze integraties en koppelingen altijd werken. We zorgen er ook voor dat de historie uit uw vorige LMS wordt geconverteerd voor gebruik in CAPP LMS, inclusief de hieronder genoemde integraties. Andersom geldt dit natuurlijk ook.

HR-systemen: personeelsinformatie inlezen

Defacto maakt gebruik van een zelf-ontwikkelde HR Importer, die CAPP LMS voedt met relevante personeelsinformatie vanuit HR-systemen als AFAS, ADP, Beaufort, PeopleSoft en SAP. Zo beschikt u altijd over de meest recente organisatiegegevens in onze software.

Kernpunten

Icoon Eigen HR-importer

Eigen HR-importer

Icoon HR-integratie

Integratie met populaire HR-systemen

Icoon Up-to-date

Altijd de meest recente organisatiegegevens

LTI-integratie: e-learning modules integreren

Learning Tools Interoperability, kortweg LTI, vormt de basis voor de integratie van e-learning in CAPP LMS. Deze wereldwijde open standaard maakt het mogelijk om te koppelen met elke e-learning leverancier die de standaard ondersteunt. Hierdoor bent u nooit gebonden aan een bepaalde leverancier en bepaalt u zelf waar u uw content vandaan haalt.

Kernpunten

Icoon wereldwijde open standaard

Wereldwijde open standaard

Icoon Zelf kiezen

Zelf e-learningleverancier kiezen

Icoon Deskundige ondersteuning

Deskundige ondersteuning

PE-online: accreditatiepunten automatisch doorgeven

Voorkom dubbele registratie van accreditatiepunten door onze integratie met de beroepsregisters van PE-online, bijvoorbeeld van V&VN (Verpleegkundigen en Verzorgenden). Door medewerkers behaalde punten op geaccrediteerde e-learningmodules worden geautomatiseerd doorgegeven, zodat de medewerker zelf geen registratie hoeft te doen.

Kernpunten

Icoon e-learning

Accreditatiepunten op e-learning modules

Icoon koppelingen

Meerdere beroepsregisters

Icoon Automatisch doorgeven

Punten automatisch doorgeven

Single Sign On (SSO): eenmalig inloggen

Laat medewerkers eenmalig inloggen en bied zo toegang tot het LMS, onze andere producten en de systemen binnen uw eigen organisatie. Wij ondersteunen de populaire standaarden ADFS, Azure AD en Open ID (open standaard). Gebruikt u een ander systeem, dan denken we graag mee hoe we dit zo goed mogelijk in onze software kunnen ondersteunen.

Kernpunten

Icoon eenmalig inloggen

Eenmalig inloggen

Icoon Standaarden ondersteund

Standaarden ondersteund

Icoon Deskundige ondersteuning

Deskundige ondersteuning

AFAS GetConnectoren

Defacto maakt als gecertificeerd AFAS Partner gebruik van AFAS GetConnectoren om CAPP LMS te voeden met relevante personeelsinformatie vanuit AFAS. Zo beschikt u altijd over de meest recente organisatiegegevens in onze software.

Kernpunten

Icoon AFAS certificering

AFAS certificering

Icoon Integraties up-to-date

Altijd de meest recente organisatiegegevens

Icoon AFAS GetConnectoren

AFAS GetConnectoren

Compliance API: realtime delen van compliance-informatie

De CAPP Compliance API deelt op een eenvoudige manier de status van certificering en bevoegdheid (compliance) van medewerkers uit CAPP LMS realtime met andere applicaties binnen een organisatie. De uitwisseling van gegevens is veilig en biedt verschillende mogelijkheden.

Kernpunten

Icoon Realtime uitwisseling

Realtime uitwisseling van gegevens

Icoon verschillende toepassingen

Verschillende toepassingen

Icoon veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Courses API: ontsluit cursussen in eigen website of ander platform

De Courses API maakt het mogelijk om cursussen uit CAPP LMS te ontsluiten en weer te geven in een extern platform, zoals de eigen website. Hiermee worden cursussen onder de organisatienaam vindbaar in Google en andere zoekmachines.

Kernpunten

Icoon ontsluiten

Cursussen ontsluiten

Icoon weergeven in website

Weergeven in o.a. eigen website

Icoon zoekmachine

Vindbaar in Google en andere zoekmachines

Aanvullende API's: importeren en exporteren

Naast de hierboven genoemde integratiemogelijkheden, bieden we ook de mogelijkheid tot het importeren van historische gegevens van uw bestaande LMS in CAPP LMS. Daarnaast kunnen gegevens uit het LMS op verschillende manieren worden ontsloten. Meer weten? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kernpunten

Icoon Historische import

Historische import

Icoon (Remote) kick-off

Verschillende toepassingen

Icoon veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Meer weten over onze integraties?

Stel hier uw vraag en wij nemen contact met u op.