Defacto introduceert Open Courses voor extern cursusaanbod

Joost Bakhuizen Joost Bakhuizen | | Leestijd: ± 1 min.

Defacto heeft in oktober in samenwerking met ZINN haar nieuwe add-on CAPP Open Courses gelanceerd. Open Courses kan worden ingezet om uw netwerk, vrijwilligers, mantelzorgers, dealers of franchisers op een laagdrempelige manier van de juiste kennis en informatie te voorzien. Cursussen in Open Courses worden weergegeven in dezelfde intuïtieve interface van CAPP LMS.

Eén beheeromgeving

ZINN biedt haar vrijwilligers trainingen aan om zo hun taak beter en makkelijker te vervullen. Vrijwilligers maken gemakkelijk een account aan waarna ze toegang hebben tot de voor hen relevante leerinhoud. Op deze manier wordt zowel het interne als externe cursusaanbod vanuit één omgeving beheerd.

Vrijwilligers Academie ZINN

Verkopen en kopen

CAPP Open Courses wordt komende periode verder uitgebreid met functionaliteiten om ook het (ver)kopen van cursussen te ondersteunen. Gebruikers kunnen dan een account aanmaken, een order plaatsen en betalen via zowel online als offline betaalmogelijkheden.

Optimale ondersteuning voor organisaties

Op deze wijze biedt Defacto optimale ondersteuning voor organisaties die een open/extern cursusaanbod hebben, waarbij medewerkers en externen samen leren. Het open cursusaanbod kan via de corporate website worden ontsloten om zo ook optimaal van SEO mogelijkheden gebruik te maken.

Zien hoe het in de praktijk werkt?

Neem zelf een kijkje in het cursusaanbod voor vrijwilligers van ZINN.

Meer informatie over de mogelijkheden van Open Courses?

Laat uw gegevens achter en download ons productsheet met daarin alle informatie.