Gebruikt jouw organisatie Pulseweb, Edumanager of een ander LMS en ben je op zoek naar een alternatief? De afgelopen periode kozen onder meer IJsselland Ziekenhuis, Medisch Centrum Leeuwarden, Omring en ziekenhuis Rijnstate in volle overtuiging voor CAPP LMS van Defacto. In het webinar op donderdag 18 maart van 15:00 - 16:00 uur vertelt Cita van Til, Manager Leerhuis van ziekenhuis Rijnstate, je alles over hun visie op leren, en de aansluiting op CAPP LMS.

Sla een brug tussen strategie en praktijk

Aan de hand van onze visie, concrete voorbeelden van de software en met onze ervaringen bij vergelijkbare klanten slaan we een brug tussen de strategie van een organisatie en de invulling hiervan in CAPP LMS van Defacto. We bieden inzicht in hoe je leren laagdrempelig faciliteert, waardoor de drempel voor professionals om te leren wordt verlaagd. Naast maximaliseren van het leereffect ligt hierbij de focus op het verminderen van de beheerlast.

Kosteloze mini-migratie

Wil je weten hoe de data uit je huidige LMS zich voor jouw ziekenhuis of VVT-instelling vertaalt naar CAPP LMS? We bieden alle deelnemers aan het webinar de gelegenheid om kosteloos een laagdrempelige mini-migratie te doen. Daarmee heb je een concreet beeld van het mogelijke eindresultaat en stap je gegarandeerd probleemloos over!

Ik meld mij aan voor het webinar op 18 maart

Met je aanmelding geef je ons toestemming om je in de toekomst te benaderen met marketing gerelateerde informatie. Hiervoor kun je je te allen tijde eenvoudig weer afmelden.