Opleiden & Leren met CAPP LMS

Kennisintensieve organisaties kunnen niet zonder goed opgeleide medewerkers.

Maak medewerkers aantoonbaar vakbevoegd en vakbekwaam met CAPP LMS.

CAPP LMS

Onder het motto 'Developing People' helpt Defacto organisaties, in het bijzonder bedrijfsacademies of opleidingsafdelingen, bij het opleiden en ontwikkelen van hun medewerkers. De dynamiek in jouw sector vraagt waarschijnlijk bijna automatisch een continue investering in de kennisontwikkeling en opleiding van werknemers.

CAPP LMS is een digitale leeromgeving voor alle medewerkers. Een leeromgeving die blended-learning mogelijk maakt: e-learning, klassikale trainingen, praktijktrainingen, seminars, congressen en ze worden allemaal ondersteund met CAPP LMS.

Maak een eigen digitale opleidingscatalogus en stel die voor de gehele organisatie beschikbaar. Ook opleidingen die je inkoopt kunnen in CAPP LMS worden opgenomen. De cursusadministratie oftewel de complete planning en administratieve afhandeling vindt geautomatiseerd plaats en zorgt voor een enorme kostenbesparing. Bovendien zorgt de beschikbaarheid van het leerplatform ervoor dat iedereen op elk gewenst moment de e-learning modules kan volgen.

CAPP Cursuscatalogus
CAPP Cursuscatalogus

De resultaten van de opleidingen worden in CAPP LMS vastgelegd en zijn op individueel niveau zichtbaar in elk persoonlijk digitaal portfolio, ook wel e-portfolio genoemd.

Als manager is het mogelijk de performance van het team of de afdeling te overzien in allerlei views en overzichten.

CAPP Portfolio
CAPP Portfolio

Zo legt CAPP LMS de basis waarop met CAPP Ontwikkelen kan worden geïnvesteerd in Talentmanagement. Het ontwikkelen van talent en het op de juiste manier inzetten ervan is een wezenlijk behoefte van elke kennisintensieve organisaties. Met CAPP Ontwikkelen kunt u competentiemanagement, jaargesprekken, coachinggesprekken en 360 graden feedback inzetten in uw HR-beleid.

De integratie van het Leer- en Ontwikkelplein maakt het voor de medewerkers eenvoudig om zelf de regie over hun leeractiviteiten en hun persoonlijke ontwikkeling te hebben. Met de aangeboden hulpmiddelen als Jaargesprekken, Competentiemanagement, Persoonlijk Ontwikkelplan (POP), 360 feedback en het E-Portfolio kan er individueel, maar ook als team, worden gewerkt aan een continue verbetering.

360feedback
360 Feedback

Meer informatie over opleiden & leren met CAPP LMS?

Download de CAPP LMS Productsheet

MUMC+
LUMC
Sint Franciscus Gasthuis
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Phoenix Opleidingen
TUI Nederland
Sogeti