Zet ook een stap naar de toekomst

Joost Bakhuizen Dinsdagochtend 14 juli hebben verschillende organisaties deelgenomen aan een webinar over de functie van een modern LMS in een hedendaags ziekenhuis. Expert Joost Bakhuizen heeft hen meegenomen in relevante thema's als aantoonbaar bekwaam, eigen regie, zelfverklaring, microlearning, de ondersteuning van EPA's en meer! Kon je er niet bij zijn, laat dan hieronder je gegevens achter voor de opname.

Leren, ontwikkelen & compliance

Dagelijks werken wij binnen Defacto aan het maken, implementeren en ondersteunen van software voor ziekenhuizen. Daardoor kennen wij de processen en de problematiek rond leren, ontwikkelen en compliance tot in detail. Defacto is betrokken bij nieuwe ontwikkelingen zoals nu rond de invoering van EPA’s voor (vervolg)opleidingen voor verpleegkundigen en medisch ondersteunende zorgprofessionals, opgesteld door CZO Flex Level. Defacto werkt samen met drie UMC’s om ervoor te zorgen dat CAPP LMS ook de EPA-systematiek goed ondersteunt.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de markt en binnen Defacto, zoals onze oplossingen en producten? Vink dan in onderstaand formulier de optie "Ik wil de nieuwsbrief ontvangen" aan.

Ik wil graag de opname ontvangen