E-Learning ontwikkelen met Defacto

E-learning is leren met behulp van elektronische technologieën, buiten het traditionele klaslokaal. In de meeste gevallen verwijst het naar een cursus of opleidingsprogramma die volledig online wordt geleverd.

E-learning ontwikkelaar

Defacto is een ervaren e-learning ontwikkelaar. We zijn er al bij vanaf de allereerste webinars in de jaren '90. Of het nu gaat om een eenvoudige e-learning module of een hoogwaardige, moderne mediaproductie: wij kunnen het ontwikkelen. Met Defacto als e-learning partner wordt de toepassing van e-learning in jouw organisatie daarom een succes.

E-learning ontwikkelen: het proces

Wanneer we e-learning ontwikkelen gaan onze onderwijskundigen en technische mensen samen met jou aan de slag. In een mum van tijd leveren we samen de gevraagde module. Door deze manier van e-learning ontwikkelen bundelen we de krachten: inhoud en kennis van de klant met de technische en onderwijskundige degelijkheid van Defacto.

Voorbeeld e-learning in de zorg

In samenwerking met Medisch Centrum Leeuwarden en Camel Media heeft Defacto een korte film ontwikkeld om de awareness rondom het klaarmaken van geneesmiddelen te vergroten.

Onze klanten

MUMC+
LUMC
Sint Franciscus Gasthuis & Vlietland
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Phoenix Opleidingen
TUI
Sogeti
Meer over onze klanten