E-Learning ontwikkelen met Defacto

E-learning is leren met behulp van elektronische technologieën, buiten het traditionele klaslokaal. In de meeste gevallen verwijst het naar een cursus of opleidingsprogramma die volledig online wordt geleverd.

E-learning ontwikkelaar

Defacto is een ervaren e-learning ontwikkelaar. We zijn er al bij vanaf de allereerste webinars in de jaren '90. Of het nu gaat om een eenvoudige e-learning module of een hoogwaardige, moderne mediaproductie: wij kunnen het ontwikkelen. Met Defacto als e-learning partner wordt de toepassing van e-learning in jouw organisatie daarom een succes.

E-learning ontwikkelen: het proces

Wanneer we e-learning ontwikkelen gaan onze onderwijskundigen en technische mensen samen met jou aan de slag. In een mum van tijd leveren we samen de gevraagde module. Door deze manier van e-learning ontwikkelen bundelen we de krachten: inhoud en kennis van de klant met de technische en onderwijskundige degelijkheid van Defacto.

Voorbeeld e-learning in de zorg

In samenwerking met Medisch Centrum Leeuwarden en Camel Media heeft Defacto een korte film ontwikkeld om de awareness rondom het klaarmaken van geneesmiddelen te vergroten.

MUMC+
LUMC
Sint Franciscus Gasthuis
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Phoenix Opleidingen
TUI Nederland
Sogeti