Direct overstappen of vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wat houdt de CAPP LMS Overstapservice in?

Stap tot 1 april 2024 zonder kosten en zorgeloos over naar CAPP LMS. Wij zorgen ervoor dat alle historische data en content behouden blijft en dat de overstap uitstekend verloopt voor alle gebruikers.

piggy bank

Lagere licentiekosten

Geen extra of zelfs lagere kosten voor licenties (je krijgt CAPP LMS voor hetzelfde of een lager bedrag dan je nu betaalt). Neem contact op voor de voorwaarden.

reizend persoon

Kosteloze migratie

Neem contact op over de voorwaarden voor een kosteloze migratie.

kalender

Binnen 3 maanden overgestapt

Binnen 3 maanden na opdrachtverstrekking ben je overgestapt en je betaalt pas als je huidige contract is afgelopen!

ontevreden gezicht

Ontevreden?

Niet tevreden: per direct opzegbaar

persoon op trap

Het LMS voor en door de zorg

CAPP LMS is ontwikkeld met, voor en door ziekenhuizen en is aantoonbaar de beste oplossing voor UMC’s, STZ, algemene ziekenhuizen, VVT en GGZ. Het is een totaaloplossing gebaseerd op moderne technologie, consumenten apps, persoonsgericht leren 100%. CAPP LMS is een Real-Saas oplossing, die altijd up-to-date is, werkprocessen optimaal ondersteunt, veilig is, en lage beheerkosten heeft.

Alle functies

Opleidingsprofessionals zijn 90% minder tijd kwijt aan cursusadministratie als zij gebruik maken van CAPP LMS. Door over te stappen, heb je direct beschikking over een totaaloplossing die bestaat uit de meest complete en moderne functionaliteiten.

Authoring

Geïntegreerd CAPP kwaliteitspaspoort

CAPP kwaliteitspaspoort® zorgt voor een volledig geautomatiseerde verwerking van verplichte scholing ten behoeve van aantoonbaar bekwaamheid. Het geeft je relevante informatie en rapportages voor soepele NIAZ, JCI accreditatie, ISO (laboratoria!) en IGJ-inspecties tegen een geringe tijdsinvestering.

Trademark

Geïntegreerd CAPP EPA Portfolio

Elke zorgprofessional heeft een persoonlijk leerportfolio. Daarnaast biedt CAPP een volledig geïntegreerd CAPP EPA Portfolio® inclusief toegang tot CAPP EPA Register®.

Analytics

Learning Analytics dashboard

Zet Learning Analytics in om te voorspellen en krijg snel inzicht via trends, evaluaties en scores van de meest gevolgde en best beoordeelde leeractiviteiten.

Extern

Extern opleidingsaanbod

Inclusief webshopfunctionaliteit voor commerciële doeleinden en zonder kosten voor vrijwilligers, patiënten en mantelzorgers.

Integratiemogelijkheden

Integratiemogelijkheden

CAPP LMS biedt integratiemogelijkheden met onder andere PEonline, HR systemen, management dashboards, BI-tools, contentleveranciers, apparatuur, EPD en dienstenplanning.

Praktijkbeoordelingen

Praktijkbeoordelingen

Krijg ondersteuning bij praktijkbeoordelingen door zelfbeoordelingen, intercollegiale beoordelingen en assessoren.

Ondersteunt

Online leren

CAPP LMS ondersteunt actief informeel leren, kennis delen, sociaal leren en performance support.

De partner die jouw organisatie verdient

Defacto ontwikkelt zelf haar software, verkoopt geen software van derden en past geen bestaande open- source software aan per klant. Daardoor is Defacto als geen ander in staat om snel op ontwikkelingen in de markt en de vraag van klanten te reageren.

Zorg is de sector waar wij ons bewust al decennia op richten. Het past bij ons DNA. Defacto is een hecht familiebedrijf uit het nuchtere Groningen. Voor ons zijn continuïteit van het bedrijf en echt partnerschip met onze klanten het allerbelangrijkste. Dit blijkt uit de gemiddelde klantrelatie met Defacto, die 7,2 jaar is. Wij zijn zoals gezegd zelfstandig en worden dan ook niet opgejaagd door investeerders om maximale winst te maken.

Jaarlijks wordt daarom maar liefst 30% van de omzet geherinvesteerd in de doorontwikkeling van CAPP LMS dat dagelijks door 400.000 zorgprofessionals gebruikt wordt.

Wij zien dat steeds meer zorginstellingen overstappen naar CAPP LMS. Meer dan 50 ziekenhuizen en 50 andere zorgorganisaties in Nederland en Duitsland werken dagelijks met CAPP LMS en de afgelopen maanden maakten meer dan tientallen zorginstellingen de overstap naar CAPP LMS. Maak jij ook de overstap?

Ruim 400.000 tevreden gebruikers

UMCG logo
LUMC logo
Adelante Zorggroep logo
Lelie zorggroep logo
Spaarne Gasthuis logo
MCL logo
ZINN logo
Meer over onze klanten

Direct overstappen of vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op