Event:

Regiobijeenkomst zelfregie voor Noord Brabant

Zelfregie is in de afgelopen jaren in populariteit zeer toegenomen. Steeds meer zorgorganisaties hebben hun toetsbeleid hierop aangepast, zodat de medewerker alle ruimte krijgt om zelf de regie te pakken om aan te geven bekwaam te zijn en om de scholing te volgen die voor de medewerker van belang is.

Maar zitten alle organisaties hierin op 1 lijn? Of zijn er nog verschillen? En wat zijn de vervolgstappen in het beleid? Is er een andere behoefte aan leercontent ontstaan, om deze zelfregie te bevorderen en de medewerker hierin te faciliteren?

Hoe denk jij hier over? En anderen uit jouw sector? Graag gaan we met elkaar in gesprek en wisselen we ervaringen uit. Waar ligt de behoefte van de medewerker? En hoe kunnen we hierin ondersteunen?

Wil jij ook jouw kennis delen en horen hoe andere organisaties dit aanpakken? Kom langs op de regiobijeenkomst voor regio Noord-Brabant!

Tijdens deze regiobijeenkomst is er ruimschoots tijd voor discussie, inhoud en netwerken. En dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil jij er ook bij zijn op 4 april om 15.00 uur in het ETZ in Tilburg? Meld je aan via dit formulier.