Maak kennis met ons nieuwe Customer Success-team

Els & Isabela | | Leestijd: ± 1 min.

Ons credo bij de nieuwe afdeling Customer Success is: "Goed weten wat er bij de klant speelt en voor hen focussen op het creëren van meerwaarde met CAPP LMS." Maak kennis met de nieuwe afdeling en lees wat dit voor jou betekent.

Het gat tussen hoe de klant het best bediend kan worden en welke rol het CAPP LMS daar in kan spelen willen we dichten. Het antwoord op een vraag wat bij de klant speelt, kan vaak in het LMS gevonden en met het LMS opgelost worden.

Dichter bij de klant en het product

Met de afdeling Customer Success brengen we het product dichter bij de klant en de klant dichter bij het product. We willen weten wat er bij jullie speelt en begrijpen met welk vraagstuk je zit. Samen met de experts van verschillende kennisgebieden binnen Defacto pakken we de vraagstukken op om zo sneller tot de kern te komen en adequaat te kunnen reageren.

Meteen gebruikmaken van de nieuwste functionaliteiten

Tegelijk blijven onze producten en de markt in ontwikkeling. En bieden deze nieuwe ontwikkelingen mogelijkheden? Dan wachten we niet een afspraak af, die in de toekomst gepland is, maar nemen we meteen contact op. Zo ben je sneller op de hoogte en kan je meteen gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Samenwerkingsrelatie intensiveren

Bij de afdeling horen twee namen, Isabela Wojtowicz (links in onderstaande afbeelding) en Els Hoekstra (rechts). Bij hen kan je terecht voor o.a. strategische vraagstukken, product-inhoudelijke en technische informatie en contractuele zaken.

Customer Success-team: Isabela Wojtowicz & Els Hoekstra

Zij zijn de personen die ervoor gaan zorgen dat de samenwerkingsrelatie tussen de klant en Defacto wordt geïntensiveerd, zodat Defacto helderder krijgt waar de klantwensen en -behoeften liggen en dat de klant het product effectief in kan zetten.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit blog of wil je met ons van gedachten wisselen over thema's die bij jou spelen, neem dan contact op via onderstaande knop.

Stuur Els een mail

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.