Defacto levert succesvolle bijdrage aan Next Learning beurs 2021

Defacto | | Leestijd: ± 2 min.

Wat hebben we hier met elkaar lang naar uitgekeken! Het was een prettig en persoonlijk weerzien op de beursvloer van Next Learning 2021 waar wij als partner aanwezig waren. We reisden vanuit Defacto met een groot team af naar Next Learning. Met onze centraal geplaatste stand stonden we letterlijk in het middelpunt van de belangstelling. Het was een zoete inval van verschillende klanten en relaties die wij speciaal voor deze gelegenheid hadden uitgenodigd. Voor ons was het erg vertrouwd en prettig om na lange tijd ‘in real life’ weer met elkaar in gesprek te gaan.

Tijdens de Next Learning beurs ontmoeten vakgenoten elkaar om de laatste ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen te delen. Wij kijken terug op een waardevolle beursdag waar veel ruimte was voor persoonlijke gesprekken, kennisdeling en om elkaar te inspireren.

EPA magazine is smaakmaker

Ons splinternieuwe EPA magazine stal de show en was niet aan te slepen. Naar aanleiding van Next Learning introduceerden wij dit complete en overzichtelijke EPA magazine. In dit magazine vertellen we samen met experts het hele EPA verhaal en beschrijven de nut en noodzaak van EPA's in de zorg. Defacto is de enige in de markt die een volledig geïntegreerde EPA oplossing biedt en stap voor stap ondersteunt bij de implementatie van EPA's. Ook tijdens de beurs merkten wij dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan kennis en informatie over EPA's. Ben jij ook benieuwd naar het EPA magazine en wil je meer weten? Vraag direct jouw exemplaar aan.

EPA Magazine

Inspirerende klantcarrousel ‘EPA zorgonderwijs als brandstof voor bedrijfsvoering en P&O’

Joost Bakhuizen wist zijn publiek vanaf het begin af aan te boeien tijdens de klantcarrousel waar hij in korte tijd de voordelen van EPA's in het zorgonderwijs besprak. Als toegift trakteerde hij het enthousiaste publiek op een mooie primeur en lanceerde het onafhankelijke EPA Register®. Het EPA Register® werd goed onthaald en de eerste accounts zijn gisteren direct geclaimd. In eerste instantie is het EPA Register® bedoeld voor de vernieuwde zorgopleidingen die ontwikkeld zijn via CZO Flex Level voor verpleegkundigen en medisch ondersteuners. Op een later moment zal het register ook voor medici beschikbaar komen.

Joost Bakhuizen tijdens de klantcarrousel

Winactie

Bezoekers van onze stand maakten kans op een geheel verzorgd weekendje weg voor twee. Degene met het beste idee voor een L&D podcast of webinar wint! Tijdens de beursdag ontvingen we al enthousiaste, creatieve en vernieuwende inzendingen en we willen jou ook de unieke kans geven om mee te doen aan deze winactie. Deel hier jouw idee voor een L&D podcast of webinar met ons en wie weet nemen we binnenkort samen de winnende podcast/webinar op in onze studio. Meedoen kan tot 8 oktober 2021.

Gemotiveerd en met veel nieuwe energie keerden we terug naar Groningen. Naar aanleiding van Next Learning 2021 delen we binnenkort onze belangrijkste bevindingen op het gebied van leertrends en -ontwikkelingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.