Eindejaarsfeatureshow 2023 - CAPP LMS en Agile Air

Els Hoekstra | | Leestijd: ± 3 min.

Binnen een uur alle doorontwikkelingen van een kwartaal doorlopen en dat met meer dan 140 klanten! Nog niet eerder waren er zoveel deelnemers en zoveel nieuwe ontwikkelingen. Bedankt voor alle aanwezigen en betrokkenen!

In wederom sneltreinvaart doorliepen we de lange lijst van nieuwe ontwikkelingen in onze leeromgeving (CAPP LMS en Agile Air). Zo bespraken we de toevoegingen die nodig zijn voor KiPZ en andere subsidies en accreditatierapportages, lieten we het nieuwe dashboard voor de event planner zien en namen we jullie mee in hoe je het Kwaliteitspaspoort en CAPP LMS nog meer onder de aandacht kunt brengen binnen jouw organisatie.

Ook voor alle Agile Air gebruikers waren er veel nieuwe mogelijkheden. Zo zijn de beheermogelijkheden uitgebreid om samen content te maken, kun je op het gebied van Look&Feel je eigen paden verder customizen en zijn nieuwe elementen toegevoegd waarmee je interactie binnen je leerpad vergroot.

Inzichten voor KiPZ subsidies en accreditatierapportages

Aan het eind van het jaar zijn onze klanten veel bezig met het opstellen van rapportages voor verschillende subsidies en accreditaties, waaronder de KiPZ subsidie. Een van de punten die hierin belangrijk is, is de verantwoording van het aantal uren dat de medewerker heeft besteed aan scholing.
Binnen CAPP LMS kon je al veel vastleggen, maar met de nieuwe uitbreidingen, zoals het vastleggen van normtijden, is het mogelijk om nog beter te voldoen aan de rapportagevraag van KiPZ.

Nieuw dashboard voor de Event planner

Meer inzicht in de events in het algemeen? Voor de event planner is dit nu mogelijk op het nieuwe dashboard. Op het nieuwe dashboard krijg je onder andere inzicht in hoeveel events er zijn gepland, hoeveel er zijn afgerond en hoeveel deelnemers aanwezig waren. Met dit inzicht heb je meer grip en vooral inzicht in hoe de events worden bijgewoond en verwerkt binnen CAPP LMS.

Kwaliteitspaspoort onder de aandacht

Met de persoonlijke compliance mail breng jij in jouw organisatie het Kwaliteitspaspoort onder de aandacht. Met deze organisatiebrede e-mail laat jij de medewerkers zien wat hun persoonlijke compliance status is, welke vereisten er zijn behaald en welke vereisten op korte termijn weer aandacht vereisen. Met een persoonlijke introductie en afsluiting zorg je er voor dat je de boodschap afstemt op de doelgroep.

Samen content maken

Binnen Agile Air was het al mogelijk om samen content te maken. Met de verbeteringen is het makkelijker gemaakt om als admin bij alle content te kunnen, eigenaarschap over te dragen en mee te ontwikkelen. Zo wordt in co-creatie e-learning content ontwikkelen steeds makkelijker.

Look&Feel

Het was al mogelijk om voor je eigen Agile Air omgeving te kiezen uit een dark modus of light modus, zodat je alle content met een zwarte of witte achtergrond kunt bekijken. Een module met als thema een zwarte achtergrond geeft een andere vibe dan een witte achtergrond. Daarom hebben we het nu mogelijk gemaakt om per leerpad te kiezen in welk thema het pad wordt getoond.

Uitbreiding van elementen

De sleepvraag was er al, maar er is een nieuw type sleepvraag toegevoegd. De drag&drop sleepvraag nodigt de gebruiker uit om de antwoorden op de juiste stapel te plaatsen. Door dit element toe te voegen aan jouw content, bied je interactie aan de gebruiker aan om het leereffect te vergroten.

En er was natuurlijk nog veel meer

Dit waren de grootste zaken, maar er was nog veel meer! Was je er niet bij, maar wil je wel op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen? Zoek binnen onze helpdesk naar de productupdates die we maandelijks plaatsen, meld je aan op onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. Daar vind je veel informatie over alle ontwikkelingen.

En in 2024…

In 2024 blijven we doorontwikkelen aan onze leeromgeving. En natuurlijk staan we ook dan weer voor je klaar om je op de hoogte te houden over alle ontwikkelingen, onderwerpen en thema's binnen CAPP LMS en Agile Air, zowel via productupdates als online sessies en featureshows.

Nogmaals dank voor je deelname en hele fijne feestdagen toegewenst. Tot in 2024!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.