Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis en Defacto tekenen overeenkomst CAPP LMS

een terugblik op een dag vol inspiratie en kennis uitwisseling

Joost Bakhuizen | | Leestijd: ± 1 min.

Afgelopen donderdag, 8 september, hebben het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) Leerhuis en Defacto hun handtekening gezet onder het contract voor een geheel nieuw Leerplein. Het wordt een interactieve leeromgeving. Vanuit het ETZ zijn medewerkers vanuit verschillende functies betrokken geweest bij het selectietraject. Wilma Jackson is manager van het Leerhuis en ze kijkt erg uit naar de nieuwe leeromgeving:

“In het ETZ vindt leren ook veel op de werkplek plaats, waarbij medewerkers zelf de keuze maken hoe waar en wanneer ze leren. Dus toen we op zoek gingen naar een nieuw leerplein, wilden we een systeem dat hierbij nog meer aansluit dan het huidige leerplein. Daarbij is het van belang om een combinatie van een interactieve leeromgeving te hebben, waarbij je ook een portfolio op kan bouwen en resultaten kan registreren. We willen een leerplein dat ondersteunend is en niet leidend en dat hebben we gevonden in CAPP LMS.”

Voordat CAPP LMS live gaat als nieuwe leeromgeving, wordt het huidige scholingsaanbod eerst geoptimaliseerd en zorgen we ervoor dat belangrijke informatie zoals het portfolio van het huidige leerplein over gaat naar het nieuwe leerplein .

Defacto vindt het een eer en een uitdaging om samen met het ETZ aan de slag te gaan: “Defacto wil graag laten zien dat de samenwerking tussen een ambitieus, vooruitstrevend leerhuis en een innovatief softwarebedrijf een gouden toekomst heeft”, zegt Hans Veeger, directeur van Defacto.

We kijken uit naar een mooi project en prettige samenwerking

Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis en Defacto tekenen overeenkomst CAPP LMS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.