Geaccrediteerde e-learning voor de zorg

Lidia Bonder | | Leestijd: ± 1 min.

Onze e-learningmodules voor de zorg zijn geaccrediteerd door de kwaliteitsregisters V&VN en VSR!

Na jarenlang meegewerkt te hebben aan e-learningmodules voor onze klanten en adviseren over het maken van e-learning, hebben we onze ervaring ingezet voor een eigen contentbibliotheek. Samen met zorgprofessionals hebben we geschreven, gefotografeerd en gefilmd. Met als resultaat een bibliotheek met modules en performance support over veelvoorkomende voorbehouden en risicovolle handelingen, handhygiëne, medicatieveiligheid en fysieke belasting. En nu hebben we de modules laten accrediteren bij het kwaliteitsregister van V&VN en zijn een aantal modules ook geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister voor Verpleegkundig Specialisten. Dit betekent dat zorgprofessionals vanaf dit moment accreditatiepunten kunnen halen met ons leeraanbod voor de zorg!

Belang van geaccrediteerde content

Een groot deel van de zorgprofessionals is aangesloten bij een kwaliteitsregister om hun deskundigheidsniveau op peil te houden. Veel zorgorganisaties vragen dit ook van hun medewerkers. In het kwaliteitsregister houd je als zorgprofessional een portfolio bij waarin je jouw deskundigheidsbevorderende activiteiten opvoert. Per beroepsgroep is vastgelegd hoeveel punten je moet behalen en vaak moet een groot gedeelte van die punten geaccrediteerd zijn.

Wanneer je als organisatie scholingen aanbiedt en daarnaast ook eist dat medewerkers hun deskundigheidsniveau op peil houden via een kwaliteitsregister, is het natuurlijk fijn voor de medewerker om zoveel mogelijk van die scholingen te laten accrediteren. Daarmee zorg je er als organisatie voor dat de tijd die medewerkers aan leren zullen besteden, ook zoveel mogelijk geaccrediteerde punten op kunnen leveren.

Ben je benieuwd naar ons geaccrediteerde e-learning aanbod voor de zorg? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.