Dit vinden onze klanten van CAPP LMS

Michel | | Leestijd: ± 1 min.

In het afgelopen half jaar zijn verschillende klanten live gegaan met CAPP LMS. De geheel vernieuwde opvolger van onze LMS-software sluit aan op de veranderende manier van leren in organisaties en accrediterende instanties erkennen de software als goede oplossing voor het aantonen van compliance. Onze klanten zijn zeer tevreden over de nieuwe software. In dit blog een greep uit hun reacties.

Laurentius Ziekenhuis Roermond - Leerplein:

“CAPP LMS sluit goed aan bij de nieuwe manier van leren. Medewerkers ervaren de software als gebruiksvriendelijk en vinden met name het dashboard en het Kwaliteitspaspoort overzichtelijk en prettig in gebruik. De beheermogelijkheden stellen ons in staat om eenvoudig een scholing in te richten. Ten slotte hebben wij dankzij de goede begeleiding van Defacto de geplande datum van livegang gehaald.”

Leviaan - Lindsay Bezemer, opleidingscoördinator:

“CAPP LMS maakt leren makkelijker en stelt onze medewerkers in staat om meer te leren. Zij zijn erg enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid van de software en het overzicht dat het hen biedt. Bovendien hebben wij de samenwerking met Defacto als zeer prettig ervaren; de consultancy heeft ons zelfredzaam gemaakt waardoor we gemakkelijk zelf dingen kunnen aanpassen.”

Ommelander Ziekenhuis Groningen - Mark Lambeck, P&O Services/Opleidingen:

“Wij hebben begin juli de overstap gemaakt van de oude versie naar het nieuwe CAPP LMS. Daarin valt ons met name de gebruiksvriendelijkheid van de software op. Zowel de interface voor medewerkers als de beheeromgeving zijn intuïtief en daardoor gemakkelijker te gebruiken. Hoewel we nog volop in de inrichting en uitrol zitten, ervaren we de samenwerking met Defacto als zeer prettig en de geleverde consultancy als zeer kundig.”

Revalidatiecentrum Roessingh:

“De lay-out van CAPP LMS spreekt ons erg aan en wij ervaren dat de beheermogelijkheden ten opzichte van de oude versie van CAPP beter en makkelijker in gebruik zijn.”

Wilhelmina Ziekenhuis Assen, via Twitter:
Tweet van Wilhemina Ziekenhuis Assen

Aankomende CAPP LMS klanten

De komende maanden en in 2020 zullen verschillende klanten de overstap naar CAPP LMS nog gaan maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn het LUMC, ZINN Zorg, Jeugdhulp Friesland en waterschap Hollandse Delta.

Is CAPP LMS iets voor mijn organisatie?

Weten of CAPP LMS ook iets voor uw organisatie is? Doe dan onze LMS-test en krijg inzicht in het soort LMS dat bij uw organisatie past.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.