Omring live met CAPP

Celine Kemp Celine Kemp | | Leestijd: ± 1 min.

In december 2020 zijn we gestart met de implementatie van CAPP LMS bij Omring. Dit ging niet zonder slag of stoot, maar desondanks zijn we nu ontzettend blij en trots dat Omring live is gegaan.

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Omring is altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging, van logeermogelijkheden tot revalidatie. Zowel thuis als in een van de 25 woonzorglocaties.

Omring is een lerende organisatie en investeert fors in opleidingen, stageplekken en deskundigheidsbevordering. Door middel van leren en ontwikkelen boeit en bindt Omring medewerkers aan de organisatie. Vakkundige en betrokken medewerkers zijn daarmee het kapitaal van Omring. Eigen regie, positiviteit, samen en vindingrijk vormen daarbij de kernwaarden in het werk van de Omringer. Ook vanuit landelijke ontwikkelingen en afspraken met ketenpartners wil Omring dat haar medewerkers aan bepaalde kwaliteitseisen kunnen voldoen, waarvoor het leren en ontwikkelen een belangrijke rol speelt.

Hieronder een klein inkijkje in de omgeving:

Omring Cursussen

Omring Cursus

Omring Categorie

Omring Gebruik

De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het overnemen van de bestaande content vanuit Edumanager, maar ook met het aanvullen van leerpaden door het toevoegen van bestaand leermateriaal. Met een andere werkgroep zijn we bovendien gestart met het inrichten van een onboardingscursus. In de toekomst wil Omring zich concentreren op het gemakkelijk en snel ontwikkelen van eigen leerinhoud.

De focus lag tijdens het project vooral op de inrichting van het Kwaliteitspaspoort. Gelijktijdig hadden we namelijk te maken met de herinrichting/herstructurering van AFAS. Daarnaast hebben we flink moeten sleutelen aan het bestaande toetsbeleid om er onder andere voor te zorgen dat het Kwaliteitspaspoort geautomatiseerd kan worden. Ten slotte hebben we veel tijd besteed aan het vertalen van de historie vanuit Edumanager.

Afgelopen maand is Omring voor ons live gegaan en was ik samen met de werkgroep in Hoorn om de laatste zaken in te richten en de puntjes op de i te zetten. We hebben toen al even een klein feestje gevierd met elkaar, maar nu zijn ze dus officieel voor de medewerkers live!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.