Stap jij net als andere zorginstellingen over naar CAPP LMS?

Dan bieden wij voor een zorgeloze overstap en 100% succesgarantie

Defacto | | Leestijd: ± 3 min.

Wij merken dat veel zorginstellingen niet meer tevreden zijn met hun huidige Leermanagement Systeem (LMS). Het LMS raakt verouderd of de doorontwikkeling van nieuwe (essentiële) functionaliteiten in het LMS is onzeker. Dit kan er bijvoorbeeld toe leiden dat jouw zorgprofessionals niet op tijd beschikken over de juiste certificeringen of bekwaam zijn en hierdoor niet (meer) flexibel inzetbaar zijn.

Verschillende klanten van Defacto die werken in het domein van zorg, bevelen CAPP LMS aan in hun netwerk omdat CAPP LMS wel alle ontwikkelingen van het (nieuwe) zorgonderwijs volledig ondersteunt. Het nieuwe zorgonderwijs is persoonlijk, flexibel, modulair en stapelbaar en draagt bij aan een efficiënte en flexibele inzet van zorgpersoneel.

CAPP LMS is er voor en door de zorg

Defacto is met CAPP LMS één van de belangrijkste spelers in de zorg- en ziekenhuismarkt. Zo maakt 60% van de UMC`s gebruik van CAPP LMS. Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) maakte onlangs ook de overstap naar CAPP LMS en zij zijn blij met onze overstapservice. Het is dus niet voor niets dat steeds meer zorginstellingen kiezen voor CAPP LMS. Defacto heeft veel kennis en ervaring van opleiden in de zorg. Samen met de markt ontwikkelen wij regelmatig nieuwe functionaliteiten die goed aansluiten op de behoeften van gebruikers. Het CAPP kwaliteitspaspoort® en het recent geïntegreerde EPA Portfolio zijn hiervan mooie voorbeelden.

Stap zorgeloos en 100% succesvol over naar CAPP LMS

Bij ons blijft het niet bij mooie beloftes alleen. Wij maken ook waar wat we zeggen. Daar kan je van op aan! Defacto is een begrip in de markt en ontwikkelt ruim vijfentwintig jaar haar eigen software. Als je voor het familiebedrijf Defacto kiest, dan word je niet onverwacht geconfronteerd met (ingrijpende) veranderingen of onaangename verrassingen. Wij bieden stabiliteit, duurzaamheid en echt partnership.

Tot 1 april 2024 profiteer jij kosteloos van de onze overstapservice:

 • Stap voor stap begeleiding: voor, tijdens en na de overstap;
 • 100% behoud van jouw (historische) data, leercontent en persoonlijke leerportfolio`s;
 • 100% succesvolle datamigratie van jouw huidige LMS naar CAPP LMS;
 • Lagere licentiekosten ten opzichte van jouw huidige contract;
 • Direct opzeggen van het contract als je niet tevreden bent;
 • Samenwerking met onze ervaren experts;
 • Advies over inrichting op basis van best practices voor de zorg.

Een foutloze migratie, daar zorgen wij voor!

Ben jij niet helemaal tevreden met jouw (verouderde) LMS? Wil je wel overstappen maar weet je niet precies hoe of zie je op tegen de overstap? Wij begrijpen dat dit proces ingrijpend is voor jouw zorginstelling en tonen hierin graag initiatief. Als je overstapt naar CAPP LMS van Defacto, dan bieden wij een zorgeloze overstapservice. Alleen het allerbeste is goed genoeg en dat is een foutloze migratie! De manier waarop wij jouw data migreren, zegt veel over onze organisatie en bedrijfscultuur. Alle professionals die bij Defacto werken zijn gedreven, ambitieus en perfectionistisch. Dit zorgt ervoor dat we:

 • 5.000.000 datarecords 100% succesvol migreerden (0% foutmarge);
 • Zelf een unieke migratietool ontwikkelden waarmee we automatisch converteren;
 • Begrijpelijke inhoudelijke en technische documenten bieden voor alle betrokken partijen;
 • De conversies eenvoudig kunnen testen waardoor afwijkingen snel gevonden worden;
 • Trots zijn op ons deskundige team met meer dan 20 jaar ervaring;
 • Kennis hebben van data (modellen/structuren) van vrijwel alle LMS-en die in het zorgdomein worden gebruikt.

Welkom bij Defacto!

Wij zijn ervan overtuigd dat CAPP LMS ook voor jouw zorgorganisatie de beste oplossing is. Je bent van harte welkom als nieuwe klant van Defacto. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.