Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) kiest voor CAPP LMS

Hanna | | Leestijd: ± 1 min.

Onlangs mochten we een bijzondere nieuwe organisatie verwelkomen als klant bij Defacto: SEIN. In dit blog vertellen we in het kort wat SEIN doet en hoe ze CAPP LMS en CAPP Agile gaan inzetten in de organisatie.

SEIN is een expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde. Van diagnose, tot ondersteuning en langdurige zorg: bij SEIN kun je terecht in een van de (poli-)klinieken, Slaap-Waakcentra, woonvoorzieningen, dagbesteding en school voor speciaal onderwijs. Ook wordt er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar epilepsie en slaapstoornissen.

SEIN

Kennismanagement vormgeven

SEIN heeft een duidelijke visie op leren en daarom is (wetenschappelijke) kennis delen binnen en buiten de organisatie van groot belang. Kennismanagement op een goede manier vormgeven draagt bij aan de doelstellingen van SEIN om als expertisecentrum Europees koploper te blijven. SEIN zocht dan ook een kennis- en leerplein, een compleet pakket met diverse moderne mogelijkheden voor leren en kennis delen. De werkgroep van specialisten en gebruikers koos voor CAPP LMS en CAPP Agile vanwege de eenvoud in het delen van kennis en de bewezen gebruiksvriendelijke technologie in het (ondersteunen van) leren.

Online Academie

Defacto ondersteunt SEIN in het stap voor stap opbouwen van een Online Academie. CAPP Agile is een belangrijke toevoeging op het LMS voor SEIN. Iedereen kan er eenvoudig de eigen kennis delen. In no time had de eerste medewerker een pagina aangemaakt om de eigen kennis laagdrempelig te delen, veelbelovend!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.