Steeds meer zorgorganisaties stappen over naar CAPP LMS

Jennifer Seldenrijk | | Leestijd: ± 1 min.

Het is duidelijk! CAPP is de beste keuze voor zorginstellingen als het gaat om leren en ontwikkelen. Steeds vaker verwelkomen wij nieuwe klanten die heel bewust overstappen naar CAPP en die graag willen samenwerken met Defacto. Ben jij niet helemaal tevreden met het huidige LMS? Wij geven je vier redenen waarom CAPP van Defacto, net als voor overstappers die je al voorgingen, een uitstekende keuze is voor jouw zorgorganisatie.

1. Defacto kent de zorg en ontwikkelt samen met de markt

Het is niet voor niets dat steeds meer zorginstellingen kiezen voor CAPP. Defacto heeft veel kennis en ervaring van opleiden binnen de zorg. Samen met de markt ontwikkelen wij regelmatig nieuwe functionaliteiten die goed aansluiten op de behoeften van gebruikers. Het CAPP kwaliteitspaspoort® en het recent geïntegreerde EPA Portfolio zijn hiervan mooie voorbeelden.

2. Weet waar je aan toe bent met één totaaloplossing

In tegenstelling tot andere LMS aanbieders, is CAPP een totaaloplossing op het gebied van leren en ontwikkelen. Hoe je CAPP inzet, bepaal jij. Op elk gewenst moment heb jij toegang tot de meest complete functionaliteiten, waardoor er altijd ruimte blijft om verder te groeien.

3. Maximale grip en minimale inspanning op compliance met CAPP kwaliteitspaspoort®

Ruim tien jaar werken klanten van Defacto succesvol met het betrouwbare en gedegen CAPP kwaliteitspaspoort®. Mede dankzij de uitgebreide rapportagemogelijkheden, blijven organisaties eenvoudig in control als het gaat om (verplichte) certificeringen en accreditaties. Daarnaast hoeven medewerkers nauwelijks administratieve handelingen te verrichten dankzij de geavanceerde en intelligente rule-engine.

4. Stabiele en betrouwbare partner


Defacto is een begrip in de markt en ontwikkelt al ruim vijfentwintig jaar haar eigen software. Als je voor ons kiest, word je niet onverwacht geconfronteerd met (ingrijpende) veranderingen of onaangename verrassingen. Wij bieden stabiliteit en echt partnership. Defacto is financieel onafhankelijk familiebedrijf, waar duurzaamheid, kwaliteit en continuïteit kenwaarden zijn, en dat niet gestuurd wordt door de rendementseisen van de aandeelhouders of investeerders.

Ben jij de volgende overstapper?

Wij zijn ervan overtuigd dat CAPP ook voor jouw zorgorganisatie de beste oplossing is. Je bent van harte welkom als nieuwe klant van Defacto. Tot 1 maart 2022 bieden we een probleemloze en zeer voordelige overstapservice. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.