Wij zijn ISO gecertificeerd!

Cathrin | | Leestijd: ± 1 min.

Met gepaste trots kunnen we melden dat Defacto vanaf heden ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is en aldus voldoet aan de voorschriften op het gebied van kwaliteit, milieumanagement, informatieveiligheid en informatiebeveiliging in de zorg.

ISO en NEN certificaten

Met onze kwaliteitsmanager hebben we hard gewerkt om onze processen duidelijker op papier te krijgen, zodat niets nog continu verbetering in de weg staat.

De auditdagen waren enerverend. Veel van onze medewerkers hebben hun werkmethodes en gebruik van bepaalde systemen toegelicht. Het was leuk om te horen dat we werken met goede softwaresystemen, die ons steunen in het beter uitvoeren van ons dagelijkse werk.

In aanvulling op de kwaliteit werd het milieubeheer bij Defacto getest. Door deze audit is ons milieubewustzijn toegenomen, want we gingen met een kritische blik door ons pand. Aangezien ons kantoor een prachtig, historisch pand is zijn we helaas beperkt in onze aanpassingen. Toch proberen we zoveel mogelijk milieuvriendelijke maatregelen te nemen, zoals afvalscheiding, gebruik van LED-verlichting en gebruik van hybride bedrijfsauto’s.

De certificering voor informatiebeveiliging gaat ons aan het hart, want informatiebeveiliging en gegevensbescherming zijn voor ons als softwarebedrijf zeer belangrijke thema’s. Een specifieke certificering voor bescherming van gegevens in de gezondheidszorg (NEN7510), die door het Nederlands Normalisatie-Instituut vastgesteld is, is voor ons dan ook zeer belangrijk.

Met het verkrijgen van de certificaten is ons kwaliteitsmanagement uiteraard niet ‘klaar’. We werken continu aan het verbeteren van onze werkprocessen, milieuvriendelijkheid en veiligheid van onze IT, waarbij we de bescherming van gegevens beschouwen als onze belangrijkste troef.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.