Wij zijn ISO gecertificeerd!

Met gepaste trots kunnen we melden dat Defacto vanaf heden ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is en aldus voldoet aan de voorschriften op het gebied van kwaliteit, milieumanagement, informatieveiligheid en informatiebeveiliging in de zorg.

ISO en NEN certificaten

Met onze kwaliteitsmanager hebben we hard gewerkt om onze processen duidelijker op papier te krijgen, zodat niets nog continu verbetering in de weg staat.

De auditdagen waren enerverend. Veel van onze medewerkers hebben hun werkmethodes en gebruik van bepaalde systemen toegelicht. Het was leuk om te horen dat we werken met goede softwaresystemen, die ons steunen in het beter uitvoeren van ons dagelijkse werk.

In aanvulling op de kwaliteit werd het milieubeheer bij Defacto getest. Door deze audit is ons milieubewustzijn toegenomen, want we gingen met een kritische blik door ons pand. Aangezien ons kantoor een prachtig, historisch pand is zijn we helaas beperkt in onze aanpassingen. Toch proberen we zoveel mogelijk milieuvriendelijke maatregelen te nemen, zoals afvalscheiding, gebruik van LED-verlichting en gebruik van hybride bedrijfsauto’s.

De certificering voor informatiebeveiliging gaat ons aan het hart, want informatiebeveiliging en gegevensbescherming zijn voor ons als softwarebedrijf zeer belangrijke thema’s. Een specifieke certificering voor bescherming van gegevens in de gezondheidszorg (NEN7510), die door het Nederlands Normalisatie-Instituut vastgesteld is, is voor ons dan ook zeer belangrijk.

Met het verkrijgen van de certificaten is ons kwaliteitsmanagement uiteraard niet ‘klaar’. We werken continu aan het verbeteren van onze werkprocessen, milieuvriendelijkheid en veiligheid van onze IT, waarbij we de bescherming van gegevens beschouwen als onze belangrijkste troef.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Meer artikelen

 1. De juiste manier van leren op het juiste moment met de '5 moments of need'
 2. Een jaar in vogelvlucht

  Een jaar in vogelvlucht

  Waar je deze dagen ook heen kijkt, overal kom je ze tegen: de jaaroverzichten. De kranten, online nieuwsbladen, tv-programma’s zijn er vol van. Zelfs op de sociale media kun je er niet omheen. Iedereen vertelt wat er gebeurd is. Iedereen vertelt wat... Lees verder

 3. Defacto presenteert nieuwe versie van CAPP

  Defacto presenteert nieuwe versie van CAPP

  Op donderdag 30 november werd er in Slot Doddendael bij Nijmegen het eerste van de in totaal vier klantenpanels gehouden. De focus lag op de nieuwe versie van CAPP: CAPP 12. Het slot met zijn historische setting bood een goed moment om de geschiedenis... Lees verder

 4. Defacto werkt niet samen met Mediation Agency

  Defacto werkt niet samen met Mediation Agency

  Het is ons ter ore gekomen dat Mediation Agency namens De-Facto consumenten aanmaningen verstuurt. Wij willen via deze weg laten weten dat wij hier niets mee van doen hebben. Wij vinden het heel vervelend dat dit gebeurt en adviseren iedereen juridisch... Lees verder

 5. RIVM wint award voor beste corporate academy 2017

  RIVM wint award voor beste corporate academy 2017

  De beste corporate academy van Nederland. Zo mag het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) haar academy nu noemen. Tijdens het jaarcongres van de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities (NSCU) ontving de RIVM de award. “Daar... Lees verder