Twee grote ziekenhuizen live met CAPP LMS

Joep | | Leestijd: ± 1 min.

November is de maand van onze ziekenhuisklanten. Zowel het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) als het Spaarne Gasthuis zijn deze maand live gegaan met de nieuwste versie van CAPP.

Volledig gepersonaliseerde omgeving

Het MUMC heeft op 1 november de knop omgezet. Met de livegang van CAPP LMS hebben zij niet alleen hun huidige omgeving volledig gemigreerd, zodat iedere medewerker op 1 november meteen verder kon werken in zijn Kwaliteitspaspoort, maar hebben zij tevens hun vervolgonderwijs een plek gegeven binnen het LMS. In combinatie met CAPP Agile Learning krijgt nu iedere student in opleiding tot specialistische verpleegkundige een volledig gepersonaliseerde leeromgeving, waarbinnen de student zelf inzicht heeft in zijn voortgang binnen de opleiding.

Focus op leren op de werkplek

11 november presenteert Spaarne Gasthuis het nieuwe LMS aan haar medewerkers. De livegang bij het Spaarne Gasthuis gaat gepaard met een toegenomen focus op leren op de werkplek. De regie van de medewerker zelf om aan te geven wat hij nodig heeft en hoe hij zelf wil leren staat hierin centraal.

Interesse in hoe het nieuwe CAPP LMS een boost aan leren & compliance binnen uw organisatie kan geven?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.