Certe start met het ontwikkelen van haar content in Agile Air

Joost Bakhuizen | | Leestijd: ± 1 min.

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnszorg. Voor Certe is het volgende van belang; dat er zicht is op het gebruik van de content, dat deze laagdrempelig up-to-date is te houden door de experts, en dat content gedeeld kan worden met de afnemers van de content bij Certe.

Certe

Deze afnemers zijn op dit moment onder andere;
ZINN, Medisch Centrum Leeuwarden, Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Martini Ziekenhuis, Tjongerschans en Ommelander Ziekenhuis Groningen.
Deze organisaties moeten op elk moment beschikken over de meest actuele content. Door aan de slag te gaan met Agile Air wordt dit gerealiseerd door de content aan alle afnemers beschikbaar te stellen via LTI. Hierdoor kunnen de afnemers de content gemakkelijk in het eigen LMS zetten. Updates van de content door Certe worden automatisch beschikbaar gemaakt voor de gebruikers.

Certe krijgt op deze manier zelf inzicht in het gebruik van de content per afnemer, en ook inzicht in populaire en minder populaire content én ontvangen zij notificaties wanneer content geüpdatet moet worden.

Op deze manier realiseert Certe enerzijds een gebruiksvriendelijke auteursomgeving om content te maken, beheren volgen en delen, en anderzijds scheelt het de klanten tijd en beheer om de content up-to-date te houden.

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van Agile Air? Download hieronder het productsheet en lees wat Agile Air voor jouw organisatie kan betekenen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.