Gebruikersoverleg 22 september 2016

In het mooie auditorium van het Gelre Ziekenhuis hebben Gerwin, Bastiaan en Joep presentaties gehouden over het Kwaliteitspaspoort, onze applicatie 360˚Feedback en over ons product CAPP Agile Learning.

Naast de presentaties, is een van de vaste en populaire onderdelen de zogenaamde 'Rondetafelgesprekken'. Tijdens deze gesprekken wordt dieper ingegaan op de onderwerpen en worden vragen en oplossingen gedeeld met elkaar. Het Gebruikersoverleg is altijd op locatie van een van onze klanten. Vandaag waren we te gast bij het Gelre Ziekenhuis.

Gezamenlijke ontwikkeling

In het vernieuwde Kwaliteitspaspoort is een grote optimalisatieslag gemaakt en zijn er extra functionaliteiten beschikbaar. Gerwin, productmanager CAPP, vertelt over de uitkomsten van de gezamenlijke ontwikkeling. De kracht van de samenwerking is dat we met een groep klanten ontwikkelen aan wenselijke functionaliteiten.

Feedback halen

Feedback vragen over hoe je je werk doet kan best spannend zijn, toch kan het van grote waarde zijn voor je ontwikkeling. Bastiaan legt uit dat je met de applicatie 360˚ Feedback, ontwikkeld door Defacto, gemakkelijk feedback kunt vragen aan de mensen met wie je samenwerkt, zowel intern als extern. De applicatie is ontwikkeld vanuit de aandacht voor de talentontwikkeling van de individuele medewerker. Meer weten over wat de applicatie 360˚ Feedback voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Bastiaan door een e-mail te sturen naar bastiaan@defacto.nl of hem te bellen op 050 314 4832.

Nieuwe manier van leren

CAPP Agile Learning ondersteunt in het delen van relevante kennis. In (zelfsturende) teams, organisaties en op individueel niveau wordt het leren en kennis delen gestimuleerd. Joep belicht een aantal functionaliteiten van CAPP Agile Learning, waaronder de Questions & Answers. Met deze functionaliteit kun je vragen naar de kennis binnen je organisatie. Door antwoord te geven op bepaalde onderwerpen, kun je naast je vaste rol laten zien waar andere competenties liggen.

Team CAPP Agile Learning werkt momenteel hard aan de nieuwe functionaliteit Groups. Met Groups wordt het mogelijk gemaakt kennis van afdelingen te groeperen, waardoor de relevantie hiervan nog groter wordt. Wil je meer weten wat je met CAPP Agile Learning kunt? Neem dan contact op met Joep door een e-mail te sturen naar joep@defacto.nl of hem te bellen op 050 314 4832.

We hebben een video gemaakt waar je de sfeer van de dag kunt proeven:

Alles wat wij doen, staat in het teken van ontwikkeling. Defacto staat daarom nooit stil en blijft ontwikkelen aan bestaande en nieuwe producten, dit het liefste in samenwerking met onze klanten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Meer artikelen

 1. De juiste manier van leren op het juiste moment met de '5 moments of need'
 2. Een jaar in vogelvlucht

  Een jaar in vogelvlucht

  Waar je deze dagen ook heen kijkt, overal kom je ze tegen: de jaaroverzichten. De kranten, online nieuwsbladen, tv-programma’s zijn er vol van. Zelfs op de sociale media kun je er niet omheen. Iedereen vertelt wat er gebeurd is. Iedereen vertelt wat... Lees verder

 3. Defacto presenteert nieuwe versie van CAPP

  Defacto presenteert nieuwe versie van CAPP

  Op donderdag 30 november werd er in Slot Doddendael bij Nijmegen het eerste van de in totaal vier klantenpanels gehouden. De focus lag op de nieuwe versie van CAPP: CAPP 12. Het slot met zijn historische setting bood een goed moment om de geschiedenis... Lees verder

 4. Defacto werkt niet samen met Mediation Agency

  Defacto werkt niet samen met Mediation Agency

  Het is ons ter ore gekomen dat Mediation Agency namens De-Facto consumenten aanmaningen verstuurt. Wij willen via deze weg laten weten dat wij hier niets mee van doen hebben. Wij vinden het heel vervelend dat dit gebeurt en adviseren iedereen juridisch... Lees verder

 5. RIVM wint award voor beste corporate academy 2017

  RIVM wint award voor beste corporate academy 2017

  De beste corporate academy van Nederland. Zo mag het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) haar academy nu noemen. Tijdens het jaarcongres van de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities (NSCU) ontving de RIVM de award. “Daar... Lees verder